Despre noi

Cateva cuvinte despre
Newtech 2020 SRL

 
Societatea comerciala „Newtech 2020”, cu sediul în Municipiul Bacau, Judetul Bacau, este o societate cu răspundere limitată care s-a înființat în anul 2020.
Compania are un capital integral privat romanesc si are ca obiect principal de activitate executia lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.
 

Administrare

Administrată de către domnul Ungureanu Iulian Mihai, asociat, inginer cu o experiență de 29 ani în domeniul construcțiilor, societatea cunoaște o dezvoltare rapidă.
lucrari_constructii_mic

Compania

s-a straduit şi a reuşit sa caştige o buna reputaţie in domeniul construcţiilor civile şi industriale. Acest lucru s-a realizat datorita bunei calitaţi a serviciilor oferite, a relaţiei de respect reciproc faţa de clienţi, furnizori şi colaboratori.
Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune companii de construcţii din Bacau..
investitii

Investițiile în utilaje

pentru construcții cât și în sectorul resurse umane, au făcut ca în prezent societatea să dețină o bază tehnico materială și o divizie de mecanizare cu o valoare considerabila și ca resurse umane peste 35 de angajați cu o înaltă calificare în domeniu.
Compania este dotata cu utilaje dintre cele mai performante, care servesc la: excavari, sapaturi etc. Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta calificare, de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.

Areal

Compania ȋşi desfãşoarã activitatea in zona Bacau, dar şi in regiunea Moldova.