Constructii civile / rezidentiale

Newtech  2020  S.R.L furnizeaza servicii complete de constructii civile/constructii rezidentiale/locuinte individuale, pe orice tip de structura (structura din beton, structura din lemn, structura din caramida portanta, structuri metalice, structuri mixte).

– Case la rosu

Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara instalatii, finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, respectiv:

 • Realizarea infrastructurii (structuri de rezistenta): subsol, fundatie;
 • Realizarea suprastructurii: stalpi de beton, grinzi, placa, centuri, sisteme euro planseu, plansee din beton armat, sisteme anvic, structura din caramida, pereti portanti, cadre, pereti de inchidere;
 • Realizat acoperiş cu structura din lemn si sarpanta cu asteriala din rasinoase, pe care se monteaza ulterior invelitoarea din tigla ceramica, tigla de beton sau tigla metalica tip Lindab.

 

Realizam case la rosu, din diverse materiale de constructii, in functie de preferintele fiecarui client in parte.

Oferim  clientilor nostrii  2 posibilitati in ceea ce priveste construirea unei case la rosu:

 • case la rosu cu materialele clientului, acesta  platind separat  pretul pentru materiale si pentru manopera.
 • case la rosu cu materialele  incluse in pretul manoperei, caz in care firma de constructii se ocupa de tot, beneficiarul platind pentru casa la rosu numai constructorului.

 Newtech  2020  S.R.L  Bacău realizeaza case la rosu la termene  stabilite prin contracte de prestari servicii, timpul mediu de realizare al unei case la rosu situandu-se de regula intre 1 luna – 3 luni pentru case la rosu cu amprenta la sol  situata intre 100 – 200 mp, si regim de inaltime in intervalul S+P+3E.

– Case la cheie

Prin case la cheie intelegem case la rosu cu instalatii si finisaje.

Astfel, odata finalizata casa la rosu, vom demara inceperea lucrarilor de finisaje si sistemelor de alimentare electrice sau cu apa.

In general aceste lucrari pot fi structurate dupa cum urmeaza:

 • Realizarea infrastructurii (structuri de rezistenta): subsol, fundatie.
 • Realizarea suprastructurii: stalpi de beton, grinzi, placa, centuri, pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee.
 • Realizam structura de rezistenta a acoperişului: șarpanta(structura de rezistenta) executata din lemn metal sau beton armat; asteriala (căptușeala de scânduri așezată pe scheletul șarpantei); versant/apa (fiecare dintre suprafețele înclinate ale unui acoperiș); panta acoperiș (reprezintă unghiul de inclinare al versantului); termoizolația; folii de protecție (bariere de vapori sau folii anticondens); invelitoarea este stratul impermeabil exterior al acoperisului  (tigle; olane ceramice sau din beton; placi bituminoase sau din fibrociment; șindrile bituminoase; tablă ondulată; tablă plană; tablă în panouri mici; paie; stuf; siță; șindrilă); grinda este un element pozitionat orizontal, care asigura descarcarea sarcinilor din constructie pe elemente structurale verticale (pereti portanti sau stalpi); grinda cu zabrele (retea de bare, conectate in asa fel incat rezulta eforturi de incovoiere foarte mici in bare); căprior  este o grinda de lemn, rezemată pe pene, orientată pe direcția de scurgere a apelor care susține suportul învelitorii acoperișului (astereala sau sipcile dacă este un acoperiș fără astereală); sistemul pluvial/sistem drenaj realizează evacuarea apelor pluviale si  împiedică scurgerea apelor direct pe fațadă și formarea țurțurilor în perioada rece a anului (se compune din jgheaburi, burlane, guri de scurgere și elementele de fixare și racord); elemente de fixare pentru invelitori (cuie, holzsuruburi sau suruburi autofiletante cu garnituri (obisnuite sau specifice pentru tipul de învelitoare); accesorii pentru invelitori (dolii; pazii realizate din scândură, tablă etc.; elemente de coamă; parazapezi; ventilații; elemente de iluminare,; pasarele de circulatie pe acoperis; elemente care sa permita strapungeri etanse prin invelitoare; ornamente, etc.); Antablament ( este portiunea de zidarie asezata, in arhitectura clasica, la partea superioara a unui zid sau deasupra unui sir de coloane, care sustine acoperisul si este compus din arhitrava, friza si cornisa); parazăpadă este elementul montat la marginea streșinii unei clădiri sau pe învelitoare pentru a împiedica căderea zăpezii de pe acoperiș. ventilație de câmp; ventilație de coamă.
 • Realizam mansardare.
 • Instalatii sanitare: chiuveta, cada sau cabina dus, vas toaleta, robineti bucatarie /baie, racorduri; etc.
 • Instalatii termice: montaj centrala termica, calorifere, racord-uri, etc.
 • Instalatii electrice: retea electrica/trasee electrice, prize, intrerupatoare, tablou electric, corpuri iluminat, etc;
 • Finisaje /amenajari interioare: tencuieli interioare sau gips-carton, montaj gresie, faianta, parchet, usi acces, servicii de lăcătuşerie (montaj şi reparaţii broaşte, schimbarea butucului, reglaj balamale, ajustare uşi lemn, reglaj uşi PVC sau aluminiu, deblocarea sau ajustarea uşilor şi ferestrelor, inlocuire cremon la uşi şi ferestre, montaj uşă metalică, suduri, confecţii balustrade metalice, montaj usile metalice, confectii metalice de mici dimensiuni aferente necesitatilor casnice); etc.
 • Finisaje /amenajari exterioare: tamplarie exterioara; construcţii şi reparaţii balustrade din lemn, tencuieli exterioare, tencuieli decorative, tencuieli mozaicate, soclu mozaicat (marmura, granit, piatra naturala), placari cu caramida aparenta, invelitoare acoperis; etc.

 

Ne ocupam de realizarea de case la cheie din orice material, fie ca vorbim despre constructii din beton, constructii metalice sau pe structura din zidarie portanta.

Realizam atat structurile portante, cat si finisajele si straturile de protectie precum hidroizolatiile si termoizolatiile.

Oferta cuprinde case la cheie cu materiale incluse sau doar manopera.

– Case structura metalica

Cand facem referire la structuri metalice acest lucru inseamna de fapt scheletul portant al casei ce urmeaza a fi construite, pentru locuintele civile.

Casele pe structura metalica ofera flexibilitate si greutate proprie constructiilor, lucru care le asigura in acest fel siguranta in exploatare pentru cat mai multa vreme.

Realizam aceste tipuri de structuri, oferind astfel o garantie in exploatare net superioara constructiilor obisnuite din beton si zidarie.

Componentele unei structuri metalice sunt: stalpi, grinzi, panouri sandwich, contravantuiri si rigle. Toate aceste aceste elemente constituie structura cladirii pe care trebuie sa o executam, una care trebuie sa reziste cat se poate de bine solicitarilor ce pot aparea pe toata durata de utilizare a constructiei.

Realizam stalpi metalici, elementele care sustin practic intreaga greutate a cladirii, avand grija sa transmita incarcarile direct fundatiei si implicit terenului de fundare, dar si imbinarile acestora cu grinzile si cu restul componentelor. Stalpii pot fi realizati din profile sudate, lucru care este si indicat indeosebi datorita faptului ca acestia fac parte din structura principala, portanta de rezistenta.

In acelasi timp specialistii nostri pot realiza si completa structurile prin introducerea grinzilor metalice, elemente care sunt menite sa preia incarcarile in plan transversal, aceste elemente fiind deosebit de cunoscute in varianta de grinzi metalice cu zabrele.

Stabilizarea caselor pe structura metalica se face prin montarea contravantuirilor, elemente care au proprietatea de a stabiliza aceste structuri indeoasebi datorita deschiderilor ample pe care aceste tipuri de structuri le pot suporta.